MyAyu In Fotopages..

By: Hidayu Azali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 25-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Weddind Part II - 06 Februari 2005

Sepupu aku jadi mak andam
sambil cakap-cakap
sirih junjung..pagi tu baru nak buat
View all 45 photos...


Thursday, 24-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Antara Yang Terpilih - 04 Februari 2005

Aku tengah berdandan..cantik ke tak ?..lantakkk
nak buat report ni..sekian..sekian
bolehlah kan..boleh blah..
View all 41 photos...
Hari Jumaat, jam 4.30 petang...tamatlah riwayat zaman bermuda-mudaan aku..thanks to jurufoto yang dilantik..chewahhh..my cousin merangkap sahabat, kengkadang jadi musuh ..sis Nora and Sis Aisah..semuanya anak Seth..

Ada comment..yang mengatakan "orang tertentu " can view this page..siapa yang cakap cam tu eh..aku tak pernah pun rasa benda ni perlu ditayang-tayang kan untuk sesiapa..kalau rasa benda yang aku buat ni menyakitkan hati mana-mana manusia di bumi Allah ini, sepuluh jari tangan ni aku susun mohon jutaan ampun dan maaf..ini cerita aku, juga dunia aku..orang di sana hanya mampu melihat dan mengandaikan lagilah mereka cerita agar cerita-cerita itu menjadi menarik, sedap di dengar , enak menjadi bualan ramai..agar hidup manusia seperti aku bertambah derita..dan akhirnya kamu-kamu menepuk tangan gembira bila melihat aku menderita...


Saturday, 22-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
:P

Setelah di edit..
 
 
View all 6 photos...
26 Disember 2004- Semasa Tsunami melanda
Patutlah ombak begitu kuat dan angin bertiup kencang.
Shoot by Sis Nora, Sis Aisah and Sis Aida..
Banyak lagi tapi semua masih dalam peti besi..heheh


Monday, 4-Oct-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kak Dayah Mai Desaru.....

Angah,jadi pemandu pelancong...
 
Danga Bay..
View all 10 photos...
Sejak Jumaat kak Hidayah ( best friend masa skolah dulu) datang berkunjung ke Desaru, tolong aku buat kejer,lap meja sampai kilat danlain-lain, tak sempat nak bawakdia jalan-jalan..ampun eh kak Dayah,lelain kali kita jalan lagi..heheh muahhhh...


Monday, 3-May-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
No title

 
 
 
View all 26 photos...
Ikut En. Sham ke majlis perkahwinan sepupu di Plentong, terjumpa plak senior masa form 4 dulu..bawak askar 2 orang tu betul-betul meletihkan, singgah giant semata-mata nak beli buah berangan past tu janji jumpa pakcik and makcik dan makan kedai bawah pokok yang sungguh nyaman, siap bersila lagik, tatau ah nama tempat tu , tapi dedekat ngan Istana lah..past tu pi CS ngan En. Sham untuk seisi berjalan-jalan memenatkan kaki...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net